Dicsőséges visszavonulás
2015. szeptember 02. írta: 0citizen

Dicsőséges visszavonulás

A Jobbik Janus-arca

Régen is volt az már, mikor a Jobbik a néppártosodás rögös útjára lépett. Voltak határozott nyilatkozatok, ígéretek, elhatárolódások mindenféle vadhajtásoktól, egy kis polkorrektség, türelem, higgadtság, megértés, minden, ami a néppártosodás nagykönyvében meg van írva.

Sokan meg is álltak egy pillanatra, hogy mivan? A Jobbik? Néppárt? Tejóég! Mi lesz, ha az emberek elhiszik a Jobbiknak, hogy néppárt? Mi lesz akkor ezzel az országgal??

Nem kellett azonban sokáig álmatlanul hánykolódnia senkinek a néppártjobbikosodás réme miatt. A Fidesz ugyanis időközben felült az antimenekültista hullámvasútra, és a Jobbiknak túl nagy volt a csábítás, hogy lemaradjon róla. Sőt! Ha a Fidesz egyet mond, akkor a Jobbik mindjárt hármat, mert néppártiság ide vagy oda, nehogy már a Fidesz a Jobbik fölé licitáljon.

Menekültek? Legyen kerítés, korlátozás, határzár. Vessék be a hadsereget. Nem, nem, ez nem elég, ezt már a Fidesz is ellőtte.

Hát akkor használhasson a hadsereg fegyvert a menekültügy kapcsán? Hogyne, sőt, kötelesek is rá!

Íme a Jobbikos képviselők alkotmánymódosítási indítványában kifejtett véleménye:

010_1.png

Azt, hogy milyen párt a Jobbik, azt mindenki döntse el maga, nekem nem célom minősíteni, felcímkézni senkit. De azt, hogy a Jobbik más, mint ami volt korábban, azt ne higgye senki.

A bejegyzés trackback címe:

https://regiacivitas.blog.hu/api/trackback/id/tr157756160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása